Smaken & Vullingen
Mijn biscuits, cijfer- en lettertaarten zijn gemaakt van een heerlijk luchtig beslag en je hebt de keuze uit vanille of chocolade biscuits. Ze worden helemaal gevuld en afgewerkt naar keuze van de klant.
Mijn fruitvlaaien zijn altijd gevuld met een heerlijke Zwitserse room.
Cupcakes kun je ook helemaal samenstellen naar je eigen wensen met vulling en afwerking naar keuze.
Heb je andere ideeën of wensen twijfel zeker niet me te contacteren, dan kijken we wat er mogelijk is.
Verschillende soorten smaken voor cupcakes
- Vanille boter crème
- Chocolade boter crème
- Mokka boter crème
- Luchtige vanille crème
- Luchtige chocolade crème
- Luchtige aardbei crème
- Chocomousse
- Speculaas mousse
- Snicker
- Rafaello
- Oreo crème
Verschillende soorten vullingen voor biscuits
- Bakkers roompudding met vers fruit
- Slagroom met vers fruit
- Slagroom, Confituur ( met verse aardbeien binnen seizoen)
- Luchtige vanille crème (eventueel met verse fruit of aardbeien binnen seizoen)
- Aardbeien bavaroise (met verse aardbeien binnen seizoen)
- Vanille boter crème
- Mokka boter crème
- Chocolade boter crème
- Speculaas mousse
- Chocomousse
- Karamel mousse
- Oreo Crème
Verschillende soorten afwerkingen voor biscuits
- Vers fruit, slagroom en chocolade
- Luchtige vanille crème
- Luchtige chocolade crème
- Luchtige aardbei creme
- Speculaas mousse
- Chocomousse
- Karamel mousse
- Vanille boter crème
- Mokka botor crème
- Chocolade boter crème
- oreo crème
Zijn er nog vragen?
Is er iets onduidelijk of zit je met een specifieke vraag? Aarzel niet langer en stel ze!