Over ons

Ons verhaal

Ik ben Evi Maes

Gelukkig getrouwd en een mama van 3 prachtige kinderen, 1 dochter en 2 zonen.

Ik ben van mijn kindertijd al gepassioneerd door het bakken van taartjes, maar verder nooit iets mee gedaan, buiten het bakken voor mijn ouders, broer en zus. Dan ben ik gaan studeren als kapster. Na mijn schooltijd heb ik 14 jaar gewerkt.

In 2022 en 2023 heb ik vele workshops gevolgd omdat de bakkriebels toch bleven hangen. Ik kreeg al snel vele bestellingen binnen. En heb dan vanaf maart 2023 beslist om zelfstandige in bijberoep te worden. Na een half jaar was het combineren met mijn job en mijn bijberoep niet meer vol te houden, de bestellingen liepen allemaal vlot binnen.

Ik had geen tijd meer over voor de kinderen, mijn man of mezelf. Ik deed mijn job als werknemende ook super graag, daarom was de keuze voor mij ook heel moeilijk om te stoppen en verder te gaan als zelfstandige in hoofdberoep. Tot op de dag van vandaag heb ik van deze beslissing nog geen seconde spijt gehad. Ik heb van mijn hobby mijn beroep kunnen maken, en ga alle uitdagingen aan.

Ik maak met veel liefde en plezier al dat lekkers voor jullie. Van taarten tot vlaaien, cupcakes tot dessertjes, zelfs hele dessertenbuffetten en alle feesten houden me niet tegen om dit met alle plezier voor jullie te doen. Ik hoop dat jullie even hard kunnen genieten van mijn handgemaakte desserten als het plezier dat ik ervaar.

Zijn er nog vragen?

Is er iets onduidelijk of zit je met een specifieke vraag? Aarzel niet langer en stel ze!