Algemene voorwaarden

Laatst bijgewerkt: 12/11/2023

Bestellen:

Weet jij wanneer je een feestje geeft én wens je een gepersonaliseerde taart, desserten buffet, cup cakes, gebakjes? Dan is een datum reserveren zeker aan te raden, want vol=vol! Reservaties kunnen altijd gemaakt worden en liefst 2 weken op voorhand! Is het kort dag dan kunt u altijd even telefonisch contact opnemen en kijken we samen wat we voor u kunnen betekenen.

Om uw bestelling te plaatsen kunt u of een e-mail sturen of bellen naar het nummer: 0494/99.60.40

Geef bij uw bestelling de volgende informatie door:

  • De afhaaldatum
  • Afhaal uur
  • Aantal personen
  • Gebak, vulling en afwerking, zie assortiment
  • Thema van gebak
  • Persoonlijke voorkeuren voor op de taart, gebak, cup cakes
  • Uw contactgegevens en zeker uw telefoonnummer!

Alle gebak, taarten, dessertjes worden altijd vers gemaakt en niet uit voorraad geleverd. Elke bestelling dat Evi’s Toertjes maakt is uniek.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën. Deze dient u tijdens uw bestelling aan te geven. Evi’s Toertjes is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

Levering/bezorging:

Zonder anders overeengekomen worden bestellingen afgehaald bij Evi’s Toertjes op het afgesproken tijdstip.

Evi’s Toertjes is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

Annuleren:

Bestellingen kunnen worden geannuleerd op voorwaarde dat de annulering aan ons bekend wordt gemaakt:

  • 4 dagen op voorhand voor 6u
  • Tenzij het personalisaties betreft (logo’s, foto’s, suikerpasta decoraties), kunnen deze niet geannuleerd worden en brengt Evi’s Toertjes 30% in rekening voor gemaakte kosten.

Evi’s Toertjes is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaarwegende (privé)omstandigheden de opdracht te annuleren. Evi’s Toertjes zal haar best doen om een passende oplossing te vinden of een collega-bakster vinden om de opdracht over te nemen.

Contact pagina:

Waar ons te vinden?

Bestellingen kunnen afgehaald worden op het afgesproken uur.

De taarten worden steeds goed verpakt meegegeven en staan het liefst in de koffer. Van zodra men thuis komt is het aangeraden om deze te bewaren in de koelkast of op een zeer koele plaats. Dit zal ook steeds vermeld worden bij het afhalen van de taart.

Er is parking voorzien!

Adres: Steenweg op Zondereigen 86, 2300 Turnhout

Zijn er nog vragen?

Is er iets onduidelijk of zit je met een specifieke vraag? Aarzel niet langer en stel ze!